Dyanix introduceert Apty in EMEA, het baanbrekende Software Adoption Platform

Dyanix, een toonaangevende leverancier van oplossingen, kondigt vandaag een nieuw partnerschap aan met het toonaangevende, in de VS gevestigde Digital Adoption Platform, Apty. Samen zullen Dyanix en Apty organisaties binnen de EMEA-regio helpen om de productiviteit en ROI van hun software-investeringen te verhogen. Apty‘s Digital Adoption Platform is een SaaS-oplossing die web gebaseerde bedrijfsapplicaties gebruiksvriendelijker maakt en bruikbare inzichten biedt om de productiviteit van werknemers te verbeteren en de ondersteuningskosten te verlagen. De samenwerking versterkt het groeiende portfolio van Dyanix in digitale transformatie naar binnen de EMEA-regio.

Het inschakelen van partners
Dyanix richt zich op haar huidige business als expert in document capture en informatiemanagement en voegt innovatieve oplossingen die digitale transformatie mogelijk maken toe aan haar portfolio. Bovendien biedt Dyanix een volledig scala aan diensten om haar klanten te ondersteunen. Een van de kernwaarden van Dyanix is het aangaan van duurzame partnerschappen met zowel vendoren als resellers. „De toevoeging van Apty versterkt de EMEA-focus van Dyanix op innovatie en digitale transformatieoplossingen“, aldus Peter de Boer, CEO van Dyanix. „Vorige week hebben we onze nieuwe bedrijfsnaam Dyanix gelanceerd. Onze nieuwe naam en strategie biedt onze partners meer mogelijkheden om digitale transformatie waar te maken. Met Apty leveren we onze resellers een baanbrekende, end-to-end bedrijfsoplossing“, voegde Peter de Boer toe.

„We zijn enthousiast over onze samenwerking met Dyanix en om onze EMEA-voetafdruk uit te breiden“, zegt Krishna Dunthoori, oprichter en CEO van Apty. „Dyanix deelt onze passie om organisaties in staat te stellen technologie beter te benutten. We weten dat we hen kunnen vertrouwen om Apty‘s bewezen oplossing voor het verbeteren van de onboarding van gebruikers, de productiviteit van werknemers en de ROI van software naar de EMEA-markt te brengen.“

Bedrijfstransformatie
Apty transformeert de manier waarop bedrijven software adopteren, zodat ze zich kunnen richten op bedrijfsprocessen, resultaten en de productiviteit van werknemers. Het platform combineert in-app begeleiding, naleving van bedrijfsprocessen en geavanceerde analyses om bedrijven te helpen het maximale uit de applicatie-investering te halen.

Apty helpt op alle niveaus van bedrijfsopleidingen, enablement, operations en change management professionals om de complexiteit te verminderen en de verkoop, ondersteuning en training te versnellen. De oplossing verbetert de ervaring van klanten en werknemers, terwijl de nauwkeurigheid van gegevens wordt gewaarborgd, documentatie wordt geautomatiseerd en ondersteuningskosten worden verlaagd.

Apty is ontwikkeld met de eindgebruiker en bedrijfscontinuïteit in het achterhoofd, waardoor een
schaalbare en eenvoudig toe te passen oplossing ontstaat die past bij elk portfolio en bij elke
bedrijfsdoelstelling.

Meer informatie:
Ga naar: www.dyanix.com

Demo beschikbaar voor pers
Dyanix organiseert on-demand demo‘s om de samenwerking te lanceren en een realtime walkthrough te geven van Apty‘s Digital Adoption Platform en de voordelen ervan. De demo is beschikbaar voor pers en partners. Om een demo te boeken, gaat u naar www.dyanix.com/apty

Over Apty
Apty Inc. is een SaaS-bedrijf dat gevestigd is in Frisco, Texas. Het Digital Adoption Platform van Apty biedt begeleiding op het scherm, gebruiksanalyses en bruikbare inzichten om de adoptie van software en processen te verbeteren. Apty staat steevast bovenaan de lijst van G2-platforms voor digitale adoptie en levert diensten aan verschillende Fortune 100-bedrijven. Ga voor meer informatie over Apty naar apty.io.

Über Dyanix B.V.

Dyanix is een toonaangevende leverancier van oplossingen op het brede gebied van digitale transformatie. Als expert met meer dan 20 jaar ervaring in scanning en capture biedt het bedrijf de beste en meest toonaangevende hardware- en softwareoplossingen aan haar klanten. Daarnaast biedt het bedrijf innovatieve oplossingen om de productiviteit, bedrijfsprocessen, mogelijkheden in analyse en opslag te vergroten. Daarnaast beschikt Dyanix over een compleet dienstenpakket om partners op vele niveaus te ondersteunen. Het bedrijf streeft naar duurzame relaties met haar partners; het is een toegangspoort voor leveranciers en creëert tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden voor haar resellers en eindgebruikers. www.dyanix.com

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Dyanix B.V.
Duwboot 15
NL3991 CD Houten
Telefon: +31 10 798-1060
Telefax: +31 10 798-1075
https://www.dyanix.com/

Ansprechpartner:
Annelies Dekker
Marketing Manager
Telefon: +31 (0)6 147 25 669
E-Mail: press@dyanix.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel