Mimaki Application Days: nieuwe serie klantevenementen voor EMEA brengt toepassingsmogelijkheden onder de aandacht en stimuleert bedrijfsgroei

Mimaki Europe, een toonaangevende leverancier van industriële inkjetprinters, snijplotters en 3D-printers, is mede-organisator van een nieuwe reeks van 200 fysieke klantevenementen in EMEA, de Mimaki Application Days. Deze uitgebreide serie evenementen vindt de komende zes maanden plaats in samenwerking met Mimaki’s gewaardeerde dealernetwerk. Elk evenement biedt speciale gelokaliseerde content met toepassingsgerichte informatie en advies, waarmee klanten hun bedrijfsgroei kunnen stimuleren.

Naast deze fysieke evenementen zullen Mimaki de enorm populaire Global Innovation Days dit jaar weer virtueel plaatsvinden van 25 tot 27 oktober 2023. Dit is een aanvulling op het Mimaki Application Days-programma en het vijfde Global Innovation Days-evenement, boordevol webinars en discussies rond UV-printtechnologieën en -toepassingen. Op dit evenement staan de nieuwe Mimaki UJV100-160Plus en UCJV330-160 printers centraal, en daarnaast zijn er lezingen en demonstraties met deze nieuwe machines. De webinars geven deelnemers een diepgaand inzicht in de vele productievoordelen en de diverse toepassingsmogelijkheden van deze nieuwe machines, maar ook van andere UV-technologieën in het Mimaki-portfolio. Verder zijn er lezingen die de voordelen van UV-printen belichten om een duurzamere toekomst voor de industrie te stimuleren.

Registreren voor de Global Innovation Days kan op: innovationdays.mimaki.com.

Mimaki Application Days focussen op lokale markttrends

Tijdens elk Mimaki Application Days-evenement krijgen klanten de gelegenheid om op lokaal niveau Mimaki en zijn partners te ontmoeten en meer te weten te komen over de nieuwste markttrends en zakelijke toepassingen. Daarnaast kunnen klanten hier de nieuwste Mimaki-technologieën in actie zien, de teams van Mimaki en partners om deskundig advies en technische ondersteuning vragen, en uiteraard hun branchegenoten ontmoeten.

Verder zijn er op deze evenementen productdemonstraties en presentaties te zien, en er worden discussies gevoerd over toepassingen die in een specifieke regio populair zijn, zoals carwrapping, interieurdecoratie en lichtbakken.

Danna Drion, General Manager Marketing, Mimaki Europe: “Het hoofddoel van deze evenementen is dat we onze klanten in EMEA, die nieuwe manieren zoeken om hun bedrijf te laten groeien, verder kunnen ondersteunen. De sprekers geven onze klanten een diepgaand inzicht in populaire toepassingen en zullen uitleggen hoe zij met hun Mimaki-oplossingen de productiviteit en uitvoerkwaliteit optimaliseren en beter aan de vraag naar diverse soorten producten voldoen.”

Het Mimaki Application Days-programma en de registratiepagina’s voor de evenementen zijn te vinden op: http://www.mimakieurope.com/application-days.

Über die Mimaki Deutschland GmbH

Mimaki is een van de grootste producenten van grootformaat printers en snijmachines voor de sign/graphics-, textiel/kleding-, industriële en 3D-markten. Mimaki ontwikkelt het complete productassortiment voor elke productgroep: hardware, software en de bijbehorende verbruiksartikelen zoals inkten en snijmessen. Mimaki biedt innovatieve betrouwbare producten van hoge kwaliteit die gebruikmaken van inkjettechnologie met inkten op waterbasis, latexinkten, solvent-inkten en UV-drogende inkten. Om te voldoen aan de behoeften voor een breed scala aan toepassingen op de markt, ontwikkelt Mimaki geavanceerde on-demand digitale printoplossingen. Mimaki Engineering Co. Ltd., (President: Kazuaki Ikeda) Nagano (Japan), is genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange, Inc.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Mimaki Deutschland GmbH
Martin-Kollar-Straße 10
81829 München
Telefon: +49 (89) 437481-0
Telefax: +49 (89) 437481-199
http://www.mimaki.de

Ansprechpartner:
Clare Porter
Associate Director
Telefon: +44 (1737) 215200
E-Mail: clare@bespoke.co.uk
Danna Drion
Marketing Manager EMEA
Telefon: +31 (20) 46279-42
E-Mail: D.Drion@emea.mimaki.com
Ivan Lesmana
marketing communication department
Telefon: +31 (20) 4627942
E-Mail: I.Lesmana@mimakieurope.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel